Schumann resonantie

Alles is energie en alles heeft een trilling. Tussen de kern van onze aarde en de bovenste laag van de atmosfeer is continue een trilling aanwezig. Dit is het elektromagnetisch veld en wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd, oftewel de hartslag en levensenergie van moeder Aarde.

Oudere volkeren zijn op de hoogte van de sterke helende kracht van de levensenergiebron. Niet alleen om gezond en vitaal te blijven, maar ook om het zelf herstellend vermogen te vergroten. De basisfrequentie van de Schumann resonantie is 7,83 Hz. Mensen, planten en dieren stemmen zich af op deze basisfrequentie. Hierdoor wordt het elektromagnetisch veld van iedere cel beïnvloed.

Mensen zijn vergeten af te stemmen op de natuurlijke trilling van de aarde. Het is van wezenlijk belang dat we weten hoe we ons af kunnen stemmen op deze natuurlijke trilling om zo ons lichaam en onze geest gezond te houden.

 

De Schumann Resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen.

Steeds meer mensen gaan beseffen hoe belangrijk het is om je eigen energiefrequentie hoog te houden.

De integratie van de Schumann Resonantie biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

Schumann Resonantie
Tijdens presentaties vertel ik hier in 2,5 uur meer over en doen we samen de Schumann oefening om deze staat van zijn ook echt zelf te ervaren.
Dit is inclusief een kopje koffie/thee en geprinte informatie (folder en kaartjes).
 
Tijdens cursussen gaan we nog meer de verdieping m.b.t. verschillende onderwerpen en krijg je toegang tot het cursusmateriaal en meerdere oefeningen.
Schumann Resonantie - energy update
Wekelijks online via ZOOM. Kijk op www.schumanninstituut.nl. Je kunt gratis lid worden
Folder Schumann Resonantie
Klik hier voor de folder
SHE symbool
SHE symbool - Hans kamperman