Alles is energie. Zo ook je gedachten, ideeën, emoties en gevoelens. Soms kunnen dit overtuigingen worden die ons behoorlijk in de weg kunnen zitten. Besef dat jij niet je gedachten, gevoelens en emoties bént, maar hébt.

De BARS is een behandeling die ontspant en je openstelt voor meer bewustzijn en het neutraliseren van je negatieve aannames. Door De Bars krijg je toegang tot je bewustzijn: Acces to Consciousness

Met een Access Bars sessie geef jij jezelf weer toegang tot dit bewustzijn en activeer jij je zelf genezend vermogen. Je ervaart mogelijk meer rust en ruimte in je hoofd.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Bars is een verzamelnaam voor 32 energie banen op en in het hoofd. Hierin liggen alle gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, ideeën en gevoelens die je ooit hebt gehad, opgeslagen. Wanneer die punten zachtjes worden aangeraakt, gaan de banen tussen de punten weer stromen en kan de elektrische lading (vastzittende energie) worden losgelaten.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Het verandert de hersengolven, waardoor er meer ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden

Een Access Bars behandeling werkt effectief bij de volgende klachten:
Joyce Nijboer - Access Bars
Bars-punten

Tijdens een Access Bars behandeling lig je aangekleed op de behandeltafel  en leg ik zachtjes mijn vingers op een aantal punten op je hoofd. Tijdens de sessie mag er gepraat worden, maar dat hoeft niet.

Het is een behandeling die heel ontspannend werkt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. Mensen ervaren na afloop vaak meer rust en ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Alles van het leven komt naar me toe met gemak, vreugde en glorie!