Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
22 berichten.
Wim Velthuis schreef op 5 april 2024
Een aangename en duidelijke presentatie over de Schumann Resonantie. Joyce is passievol en legt op een prettige en rustige manier uit hoe deze energie werkt.
Ook de oefening aan het einde van de avond was waardevol.
Het smaakt naar meer.
Graag tot een volgende ontmoeting,
Nogmaals dank je wel en blijf jouw LichtResonantie op jouw manier verspreiden. Het is zรณ waardevol.
Suzan Gebbink-Bonhof schreef op 5 maart 2024
Lieve Joyce,

Bedankt voor het fijne gesprek; de geweldige behandeling. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
De voetreflexmassage was fijn, heerlijk; erg ontspannend. ๐Ÿฅฐ
Mijn lichaam is helemaal in rust. Zo fijn. Echt top wat je doet.
Ik kom gauw weer. โค๏ธ

Knuffel ๐Ÿซ‚ Suzan.
Ellen schreef op 9 februari 2024
Met veel plezier heb ik de 2-daagse Schumann Resonantie cursus gevolgd van Joyce, bij Well Being by Lavonn in Gaanderen. Een fijne ruimte, waar eten, drinken zeer goed verzorgd waren.
Joyce is een vriendelijke, warme vrouw waar ik mij meteen vertrouwd bij voelde. Zij deelt veel kennis en kunde met een open hart, veel ruimte voor vragen, opmerkingen of delen van ervaringen. Cursus is goed opgebouwd en de oefeningen waren heerlijk, Joyce heeft een fijne stem,
Erg fijn dat je veel informatie krijgt waar je thuis nog mee aan de slag kan en waar je in de omgeving terecht kan.

Dank je wel Joyce, je bent een prachtig mens!
Veel succes!โ˜€๏ธ
Trees schreef op 8 februari 2024
Ik vond het heel gezellig gisteren.. En ook heel bijzonder en leerzaam. Het lijkt alsof eindelijk alles op z'n plek valt waar ik me het afgelopen anderhalf jaar mee bezig heb gehouden. En die laatste ontspanningssessie werkte echt nog door thuis. Eindelijk zijn mijn nek en schouders weer los aan het komen. Echt super.

Trouwens tijdens die tweede sessie speelde constant dat nummer van die video waarin die man in de trein de mensen aan het dansen zet, door mijn hoofd en ik dacht toen nog: die wil ik toevoegen aan mijn dance playlist maar ik ben de titel van het nummer vergeten. weet jij die nog? en zo ja, wil je me die dan even mailen? Alvast bedankt daarvoor.

En ik verheug me ook weer op volgende week hoor. Eindelijk begint ook mijn energie weer te stromen. Super dankbaar. En de manier waarop jij deze cursus geeft is ook heel prettig. Heel rustgevend en met de juiste woorden. Top!!
Esther schreef op 3 februari 2024
Ik heb de cursus gevolgd in Gaanderen. Joyce is erg bevlogen, en heeft met veel passie alles verteld over de Schumann resonantie en aanverwante onderwerpen. De oefeningen waren erg fijn, en zeker thuis toe te passen. Kortom een prettige ervaring๐Ÿ˜€
Miranda Oude Luttikhuis schreef op 30 januari 2024
25 januari 2024 ben ik op de presentatie Schumann resonantie in Hengelo geweest. Joyce doet dit met veel enthousiasme en de avond was goed verzorgd. Je wordt je er weer van bewust dat alles een frequentie heeft en alles wordt heel goed uitgelegd.
Ook de oefening was erg prettig en thuis ook goed te herhalen. Ik ga me zeker voor de cursus aanmelden. Dit is een aanrader. Dank je Joyce.
Maryse de Graaf schreef op 26 januari 2024
Gisterenavond een prachtige presentatie bijgewoond van Joyce. Dank je wel voor je uitleg van de Schumann resonantie. Prachtige beelden die je duidelijk hebt verwoord.
Het geeft weer mooie inzichten hoe energie werkt.
Een fijne meditatie aan het eind om opgeladen naar huis te gaan.
Dank je wel Joyce
Dennie Grotenhuis schreef op 16 december 2023
Het samenwerken met Joyce gaat met een mooie flow. Samen doen sterkt elkaar. Met het platform Jouw Bewuste Keus delen we oa de activiteiten van Joyce. Uiteraard waren we nieuwsgierig hoe ze te werk gaat tijdens een cursus. Als vanzelfsprekend was het weekeind tot in de puntjes verzorgd en het ontbrak aan niets.
Fijn om een kijkje te mogen nemen achter 1 van de activiteiten welke op www.jouwbewustekeus.nl gedeeld worden.
Complimenten voor Joyce!
Alex schreef op 13 december 2023
Joyce, dank je wel voor alweer zo'n fantastische behandeling. De voetreflexmassage en de behandeling met de klankschaal heeft mij enorm goed gedaan. De doofheid in mijn voeten wordt steeds minder .Ik weet niet wat er precies gebeurt, maar het werkt perfect bij mij. Nogmaals dank je wel!
Carla Leferink schreef op 29 november 2023
De 2-daagse Schumannresonantie cursus op 25 en 26 november 2023 in het Hart van Grolle hebben mij heel veel nieuwe inzichten gegeven en stof tot nadenken.Er gaat een wereld (van frequenties )voor je open !
Ik voelde me een welkome gast en was wederom verrast door de grote schat aan kennis en informatie die Joyce gaf in haar overzichtelijke presentatie.
Prettig afgewisseld met helende oefeningen .
Dus wat mij betreft is het deelnemen aan deze cursus een echte aanrader. Joyce nogmaals bedankt en veel succes en plezier met je mooie missie !