Metamorfosemassage

Iedereen beschikt over kwaliteiten en talenten. Bij veel mensen komen deze niet altijd tot uiting. Vaak zitten we vast in bepaalde overtuigingen of belemmerende gedachten.  Dit kan mogelijk zorgen voor blokkades in het lichaam.

Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door het reflexgebied van de wervelkolom te behandelen, kunnen  blokkades worden herkend en losgelaten. Metamorfosemassage helpt om terug te keren naar je originele ‘blauwdruk’.

Een metamorfosemassage zorgt voor een diepgaande ontspanning.  De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording. Lichaam en geest komen meer in balans.

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen

 

Metamorfosemassage is effectief bij:

Ook als je geen klachten hebt, biedt de Metamorfose-massage een heerlijke ontspanning.

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat hier de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordings-proces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Lees hier meer over de metamorfosemassage