“If you want to find

the secrets of the Universe

Think in terms of energy, 

frequency and fibration

(Nicola Tesla)

Wat is holisme?

De naam holisme betekent ‘geheel’ en is afgeleid van het Griekse woord Holos. Een holistische visie betekent dus dat je alles als één geheel ziet. En dat maakt holisme tot een interessant item: allesomvattend en bovenal verbindend. Holisme gaat er vanuit dat je lichaam, gedachten, emoties, energie en spiritualiteit met elkaar zijn verbonden.

Tijdens een Holistisch Consult probeer ik altijd te kijken naar de oorzaak van de klacht; waar komt de klacht vandaan? Dit is het tegenovergestelde van symptoombestrijding. 

Wat mag je verwachten?

Wanneer je echt een gerichte hulpvraag hebt en  verandering wilt ervaren, zijn vaak meerdere consulten nodig om resultaat te ervaren. Uit de praktijk blijkt het effectief dat de eerste twee consulten kort op elkaar volgen (een week) en daarna breiden we het uit. Het is afhankelijk van de klacht hoeveel consulten nodig zijn. 

Hoe ziet een holistisch consult er uit?

We starten altijd met een uitgebreide kennismaking, waarbij ik doorvraag op de klachten die jij ervaart op de holistische gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Daarna overleg ik samen met jou hoe de behandeling eruit zal zien. Dat kan een tafelbehandeling zijn, maar dat hoeft niet. Iedere behandeling is maatwerk, gericht op jouw hulpvraag. Tijdens iedere behandeling werk ik tevens aan het herstellen of in balans brengen van jouw energie. Hierdoor wordt het zelf helend vermogen geactiveerd. Bij alle behandelingen houd je gewoon je kleding aan. Wel is het handig om gemakkelijke kleding aan te trekken. Na de behandeling volgt een nagesprek.

Voordat we echt aan het werk gaan neem ik je mee in een ontspanningsoefening waarbij je heel goed de verbinding voelt met de aarde. Zo sta je letterlijk stevig en gegrond. 

Een standaard holistische behandeling duurt max. 1,5 uur. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan overleggen we dat samen of we spreken een wat langere vervolgsessie af.

Plan je afspraak in alle rust en weet dat er na de behandeling nog van alles kan doorwerken. Water drinken na een behandeling is belangrijk om het lichaam te reinigen van vrijgekomen afvalstoffen.

Gebruik je medicijnen, laat me dit dan weten.

Tijdens een Holistisch Consult probeer ik altijd te kijken naar de oorzaak van de klacht; waar komt de klacht vandaan? Dit is het tegenovergestelde van symptoombestrijding. 

Technieken die ik o.a. inzet