Joyce Nijboer Blog!
 
Donderdag 05-10-2023
 

✨Magic is in the air!✨

 
Heb je dat ook weleens: zo’n moment dat alles samen komt?
Dat dingen zich voor je neus ontvouwen en dat alle puzzelstukjes op de plek vallen?
 
Deze week zag ik het vrijwel dagelijks gebeuren! Bij mijzelf, maar ook bij mensen om me heen. Mensen bij mij in de praktijk vertelden de meest bijzondere verhalen over hun ervaringen met “magische gebeurtenissen” gebeurtenissen waarvan je denkt: Hoe dan? Hoe is dit mogelijk?
 
Allemaal kwamen ze tot de conclusie dat die dingen ontstonden op het moment dat ze tot rust waren gekomen. Wanneer ze goed geaard waren en in verbinding met zichzelf. (frequentie van de Schumann resonantie)
 
Zo had een client een ervaring met manifesteren dat ze naar een ander continent wilde om familie te bezoeken. Van te voren waren er heel veel mitsen en maren. Maar wat gebeurt er: oplossingen komen van alle kanten, er is oppas voor de kinderen en ze gaat!
 
Een andere client trok na afloop van de sessie een kaartje. Daarop stond de afbeelding van de Japanse kersenbloem met een prachtige affirmatie erop: “Ik maak geluk prioriteit nummer 1”
Ze vraagt aan mij: “Staat deze afbeelding op iedere kaart?” Ze kijkt vervolgens onder de andere kaarten en ziet dat overal een andere afbeelding en tekst op staat. Ze kijkt me aan en zegt: “Van deze bloem heb ik een tatoeage op mijn arm. En ze laat mij deze zien. We krijgen beiden kippenvel.
 
Dit verhaal gaat nog even verder.
De volgende dag vertel ik iemand over deze bijzondere ervaring. Waarop diegene zegt: “Ik heb een tijdje geleden van iemand afscheid moeten nemen die mij heel dierbaar was. En zij had ook een Japanse kersenboom op haar lichaam getatoeëerd.
 
✨Zijn dit misschien de boodschappen uit een wereld die we met onze fysieke ogen niet kunnen zien, maar er wel is? Soms krijgen we tekens op de meest onverwachte momenten en in bizarre situaties, juist op momenten dat we er even niet meer mee bezig denken te zijn…
 
Lieve mensen, soms denken we dat de dingen die we meemaken voor anderen misschien wel hocus pocus verhalen lijken. En daarom houden we maar al te vaak onze mond.
 
Juist door deze verhalen uit te spreken en jouw ervaring en belevenis hierin te delen, plant je zaadjes voor anderen om het ook te gaan doen! Dit is precies hoe de wetten van het universum namelijk werken.
 
We mogen ons hiervan nu bewust gaan worden. Het is tijd!!!
De hoogste tijd dat wij gaan beseffen wie wij in werkelijkheid zijn!
 
Om te groeien en te bloeien!
 
Stel zelf een vraag: wat wil je bereiken, waar wil je antwoord op? Laat het vervolgens los, geef het af aan je beschermengel, gids of wat voor jou ook maar passend is. En het universum gaat aan het werk, echt waar!
Enige wat nodig is, is vertrouwen.
 
Alles is divine timing! Alles gebeurt precies op het juiste moment.
 
Warme groet,
Joyce❤️